Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Domain linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Pont - Webshark [6. oldal]
részletek »

Domain képes leírás: Pont - Webshark [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: domain.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 105 db
Pont Com Webhosting (Nagykáta)

Pont Com Webhosting (Nagykáta)

Célunk, hogy a lehető legkedvezőbb árú, minőségi tárhelyszolgáltást nyújtsuk. Az általunk kifejlesztett tárhelyszolgáltatás elsősorban a kis- és középvállalkozásokat, valamint az egyéni ügyfeleket célozza meg úgy, hogy magas fokú stabilitás és biztonság jellemzi. Pont Com Számítástechnikai és Elektronikai Szolgáltató Betéti Társaság.

PORT Kft. (Mosonmagyaróvár)

PORT Kft. (Mosonmagyaróvár)

Domain szolgáltatások: - domain regisztráció, - domain nyilvántartás, - domain karbantartás, - domain átirányítás és domain átkérés. Cégünk, mint az ISZT (Intenet Szolgáltatók Tanácsa) hivatalos regisztrátora jogosult .hu, domainek regisztrációjára. Természetesen ezen túlmenően .com, .net, .org, .info, .biz, .ws, .tv, .de domainek regisztrációját is végezzük.

Sedo

Sedo

The first internet search engine for domain offers, which are for sale. We have over 1.500.000 domains in our database. If you have domains/URLs to offer, place your free ad here! Park, buy and sell domain names on Sedo.

Silicium Kft.

Silicium Kft.

SILICIUM - Domain regisztráció, online megrendelés, bankkártyás fizetési lehetőség, akciók, verhetetlen árak. Teljeskörű .hu .eu és nemzetközi domain szolgáltatások. A SILICIUM® Kft. 2004-től van jelen a hazai és nemzetközi piacon mint IT megoldásszállító és Internet Szolgáltató. A cég fő profilja a rendszerépítés és szoftverfejlesztés, melynek keretében webes alkalmazásokat készítünk PHP, illetve JAVA nyelven. Vállalkozásunk több önálló tartalomszolgáltatást is nyújt, valamint meglévő alkalmazásainkon keresztül kereskedési piacteret is tudunk biztosítani ügyfeleinknek az Interneten keresztül történő értékesítés megvalósítására.

Silihost Kft. (Tatabánya)

Silihost Kft. (Tatabánya)

Évekkel ezelőtt, amikor a saját tárhely-szolgáltató vállalkozásunkat (a Silihost Kft.-t) indítottuk, értelemszerűen nekünk is szükségünk volt egy olyan partnerre, akin keresztül a saját ügyfeleink domainregisztráció igényeit teljesíteni tudtuk. A legjobb megoldás megtalálásához sokat kellett a zavarosban halásznunk, és leginkább az zavart minket, hogy nem láttunk tisztán a .hu domain regisztráció kérdéseiben. Most, amikor már hivatalos regisztrátorként várjuk az ügyfeleinket, szeretnénk segíteni abban, hogy az érdeklődők ne csak számokkal dobálózást lássanak ezen a piacon, hanem megértsék a mögöttes viszonyokat és érdekeket is.

SWI Kommunikációs Kft.

SWI Kommunikációs Kft.

Az SWI Kommunikációs Kft. Magyarország egyik legnagyobb domain regisztrációs vállalkozása. Cégünk 2001. június 1-jétől foglalkozik .hu és nemzetközi domainevek delegálásával. Sikerünk egyik kulcsa az emberközeli ügyfélszolgálattal támogatott online megrendelés. .hu, .eu és nemzetközi domainregisztráció.

Szerver megoldások Kft.

Szerver megoldások Kft.

Akár új domain nevet regisztrálnál, akár már meglév? domain neved szeretnéd átregisztrálni, a Szerver Megoldások mindegyikben tud segíteni. Velünk egyszer?bb a domain ügyintézés! Amennyiben 6 vagy több domain nevet igényelsz cégünkt?l egyszerre, nettó 300 Ft / domain kedvezményben részesítünk!

Tárhely blog

Tárhely blog

Tárhely blog a tárhely beállításokról, útmutatások telepítésekről, videók segítségével. Ezen a blog oldalon segítséget kaphat cpaneles tárhelyszolgáltatásainkkal kapcsolatban. Főleg azokra a kérdésekre kaphat itt választ amit a felhasználók gyakran kérdeznek meg. Ha esetleg nem találja meg amit keres akkor használja a kereső mezőt. Ha nem találja meg így sem akkor küldjön emailt részünkre és kiegészítjük, új tartalommal a tárhely blogot. Tárhely Blog Kategóriák: - Cpanel tárhely - Domain Regisztráció - Email Tárhely - FTP Tárhely - Online tárhely megrendelő - Tárhely és Cpanel videók - Ügyfelek kérdezték - WHM Tárhely Viszonteladói kontroll panel.

TeraCom

TeraCom

Webhosting szolgáltatás mesterfokon, raid adatbiztonság, redundáns klimatizált környezet! Regisztráljon nálunk olcsón és gyorsan domain nevet és helyezze el weboldalának tartalmát nálunk! Áraink alacsonyak, szolgáltatásaink pedig első osztályúak! Ha kérdése lenne kérjük bizalommal forduljon ügyfélszolgátlatunkhoz!

Hirdetés
TeraHost Kft. (Vecsés)

TeraHost Kft. (Vecsés)

Minőségi, egyszerűen kezelhető és megfizethető tárhely szolgáltatást kínálunk pénz visszafizetési garanciával. Válasszon minket, ha szeretné, hogy weboldala Európa egyik legmodernebb és legbiztonságosabb adatközpontjában, prémium szerveren helyezkedne el! A tárhely a legelterjedtebb és legfelhasználóbarátabb adminisztrációs felülettel, a magyar nyelven is elérhető cPanel szoftverrel kezelhető bárhonnan, bármikor. Nálunk teljesen ingyenes az összes adatbázis, postafiók és a domain név használata, ezen kívül tűzfalas védelem, víruskereső, spam-szűrő, feltöltésvédelem és rengeteg egyéb - a tárhely biztonságos napi működését garantáló - programot, beállítást használunk.

Unas Kft. (Harka)

Unas Kft. (Harka)

UnasHosting dinamikus tárhely és domain regisztráció. Korlátlan e-mail cím, korlátlan aldomain, SPAM és Vírus szűrés. UnasHosting Unas Mérnöki Iroda Kft. Online domain rendelés i lehetőség. .hu akkreditált regisztrátor.

Versanus Kft.

Versanus Kft.

A Versanus fő profilja a domain név regisztráció és a professzionális webhosting szolgáltatás. Szolgáltatásunkat a magas rendelkezésre-állás, illetve a biztonságos adattárolás jellemzi. Ezen célokat szakképzett rendszergazdák, programozók, illetve nagyteljesítményű, minőségi szervergépek segítségével sikerült elérnünk. Domain regisztrációs szolgáltatásunkat akkreditált .hu és .eu domain név regisztrátorként végezzük, ami a versenyképes árak mellett garancia a gyors és pontos szolgáltatásra is.

Viacom Kft. (Gyál)

Viacom Kft. (Gyál)

Viacom Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Domain regisztráció, domain meghosszabbítás valamint DNS szolgáltatásainkról ezen az oldalon kaphat bővebb információt. Végződések: .hu .com .net .org .info

Villámdomain

Villámdomain

A domainregisztráció folyamatában sok vállalkozásnak már nem az alacsony, vagy legalábbis versenyképes ár az elsődleges szempont. A piac szereplői pontosan tudják, hogy milyen fontos egy domain megvásárlásakor az időtényező. Ha nem a megfelelő csapatot bízzák meg a kiszemelt név legfoglalásával, könnyen elviheti előlük más. A Villámdomain erre a problémára kínál megoldást az 1 napos regisztrációs határidővel. Mi nem ülünk napokig a omainregisztrációs kérelmeden, késlekedés nélkül elindítjuk, és 1 nappal később már használhatod is.

Vistanet (Balatonfüred)

Vistanet (Balatonfüred)

Cégünk 2005 óta foglalkozik internet-szolgáltatással, valamint az ehhez kapcsolódó domain illetve tárhely-szolgáltatásokat is nyújtjuk. Budapesti szerverünkön kényelmesen menedzselhető felületet kínálunk bérlőinknek, gyors és rugalmas ügyintézéssel párosítva. Kérjük keressen minket bizalommal. Mi megoldjuk !

W3Host Bt.

W3Host Bt.

Célunk ügyfeleink részére olyan webtárhely biztosítása, amely legkevésbé korlátozza elképzeléseit, weboldalának működését. Biztonsági szempontokat figyelembe véve támogatjuk ügyfeleink egyéni igényeit, javaslatait.

Webshark Kft. (Szombathely)

Webshark Kft. (Szombathely)

Webshark Informatikai Szolgáltató Kereskedelmi Kft. Web alapú fejlesztések, Domain regisztráció, Hosting, CMS rendszerek. A Webshark Kft. 2003 év végén alakult, két webfejlesztő vállalkozás fúziójaként. Elődcégeinkkel együtt, több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezünk az internet alapú rendszerek fejlesztésének területén. Jelenleg 23 fővel dolgozunk, szakembereink között megtalálhatóak designerek, programozók, site builderek, rendszertechnikusok. 2004 év eleje óta cégünk hivatalos .hu domain regisztrátor, illetve a világ bármely felsőszintű domain tartománya alá is regisztrálunk domain neveket.

Tuti menü