Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Domain linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Magyar - Olé [5. oldal]
részletek »

Domain képes leírás: Magyar - Olé [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: domain.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 105 db
Magyar domain regisztráció közvetlen regisztrátortól

Magyar domain regisztráció közvetlen regisztrátortól

Gyors, egyszerű domain regisztráció online, bürokráciamentesen.Legkedvezőbb domain árak, több mint 300 domain név végződést regisztrálhat közvetlen. Magyar és nemzetközi domain regisztráció papír nélkül, akár azonnal! Több mint 300 domain végződés! Rendelje meg a lejáró domain nevet és mi nagy eséllyel megszerezzük! Ingyenesen tartjuk fenn a domain nevét, teljesen redundáns rendszerekkel! Domain nevek 480 Ft.-ért. xyz, club,top, online, site, tech, website, pw, space, bid, trade, webcam, press domain nevek CSAK 480 Ft. az első évben!

Magyar Hosting Kft.

Magyar Hosting Kft.

Professzionális IT megoldások mindenkinek! Szerver hosting, tárhely, VPS és domain regisztráció a Tárhely.com-tól. Céljuk, hogy a lehető legjobb minőséget adják versenyképes áron, melyet több száz elégedett ügyfelük bizonyítja.

Media Exchange kft.

Media Exchange kft.

Szolgáltatásunk segítségével Ön mindössze néhány kattintás alatt eljuthat új domain nevének birtokba vételéhez. .com, .net, .org, .info, .biz, .eu domainek szinte azonnal igénybe vehetőek, az adatok feltöltése után maximum 24 órán belül rendelkezésre állnak. .hu domain regisztrációja prioritásos igény esetén 2-4 nap. .hu domain regisztrációja nem prioritásos igény esetén 14-16 nap

MGJ System

MGJ System

Domain regisztráció - Domain adás-vétel. Szeretne weboldalának vagy adatainak egy megbízható, olcsó, de nagy kapacitású tárhelyet? Ebben az esetben az MGJ System Kft. az Ön megfelelő partnere! Ráadásul INGYEN kap .hu domain nevet is! MGJ System Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

microware Hungary Kft. (Miskolc)

microware Hungary Kft. (Miskolc)

microware Hungary Kft. - internet megoldások, domain, hosting. A .hu domainek bejegyzésének időtartama 14+1 nap. (Lehetőség van gyorsított eljrárásra is, de csak abban az esetben, ha az igényelt domainnév az az igénylő cégneve vagy általa birtokolt védjegy karakterről-karakterre megegyezik.

Mile Informatika Kft

Mile Informatika Kft

Mile Informatika Kft, magyar és külföldi domain-regisztráció, tárhely és hosting szolgáltatások. A nevek bejegyzéséhez technikai feltételként, a folyamatos rendelkezésre állás érdekében minden esetben legalább két független Domain Name Server (körzetnév kiszolgáló) üzemeltetése szükséges, melyeket a nevekhez ingyenesen biztosítunk. Szintén nem jelent plusz költséget nálunk a saját név alá történő szervercímek (aldomainek) bejegyzése, mely elsősorban azok számára előnyös, akik saját szervert üzemeltetnek. Hozzáértők, rendszergazdák részére böngészőn keresztüli hozzáférést kínálunk a saját, bejegyzett nevek zóna adatainak online módosításához. A fenti előnyök mellett talán nem kevésbé fontos további szempont, hogy mindezen komplex szolgáltatásunkat az egyik legkedvezőbb állandó áron, folyamatos kedvezmények mellett biztosítjuk.

Milton Bt. (Érd)

Milton Bt. (Érd)

.hu, co.hu, 2000.hu, erotika.hu, jogasz.hu ,jogász.hu, sex.hu, video.hu, videó.hu, info.hu, infó.hu, agrar.hu, agrár.hu, film.hu, konyvelo.hu, konyvelő.hu, shop.hu, org.hu, bolt.hu, forum.hu, fórum.hu, lakas.hu, lakás.hu, suli.hu, priv.hu, casino.hu, games.hu, media.hu, média.hu, szex.hu, sport.hu, city.hu, hotel.hu, news.hu, tozsde.hu, tőzsde.hu, tm.hu, erotica.hu, ingatlan.hu, reklam.hu, reklám.hu, utazas.hu, utazás.hu A nálunk regisztrált vagy hozzánk átregisztrált domain nevekhez díjmentesen biztosítjuk: elsődleges és másodlagos DNS szerver DNS rekord tetszőleges módosíthatósága átirányítás bárhova az interneten korlátlan számú aldomain

Minden ami kell a weboldaladhoz!

Minden ami kell a weboldaladhoz!

Weboldalunkon minden hasznos információ megtalálható, mely a weboldalakkal kapcsolatos. Nézzen körül oldalunkon, ha részletesen tájékozódni szeretne a honlap szerkesztésről, tárhelyekről. A weblap szerkesztés egyéb részleteiről is szerezhet információkat. Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk a szakértelem a megbízhatósággal és a magas színvonallal találkozik. A honlapok, és az azokhoz kapcsolódó lehetőségek terén egyaránt számos alternatívát ajánlunk, és a legjobb megoldásokat kínáljuk az igényeket figyelembe véve.

MOBICOM Kft. (Szarvas)

MOBICOM Kft. (Szarvas)

A MOBICOM Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft. tevékenységét 2002. nyarán kezdte meg a magyarországi domain és tárhely piacon. Vállalkozásunk az elmúlt 5 év alatt Magyarország egyik vezető webtárhely szolgáltatójává nőtte ki magát, immáron több mint 26.000 domaint üzemeltetünk. Cégünk 2004. őszén hivatalos .HU domain regisztrátor lett. Ügyfeleink elsősorban magyarországi magánszemélyek, vállalkozások, szervezetek, valamint ügyfeleink között megtalálhatók amerikai, kanadai, német, cseh magánszemélyek, ill. cégek is.

Hirdetés
Naviref Kft. (Miskolc)

Naviref Kft. (Miskolc)

Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás kedvező áron. A naviref.hu hivatalos .hu domain regisztrátorként teszi lehetővé .hu, illetve közel 170 nemzetközi domain végződés - beleértve .com .net .org .info - regisztráció szolgáltatást. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban végezzük!

Net-Tech Kft

Net-Tech Kft

Miért érdemes rendszerünket használni domain név regisztráció esetén? - jelenlegi akciónk keretében kedvezményesen 2950 forintért regisztrálhat .hu domain nevet - kedvezményes 2950 forintért .eu, .com, .info, .org, .net domain nevek regisztrációja - online 2 perc alatt elvégezhető domain regisztráció - egy lépésben több domain név együttes regisztrációja is lehetséges - amennyiben regisztrál rendszerünkbe további domain nevek igényléséhez nem kell ismételten megadni adatait - e-mail értesítést kap a domain regisztráció folyamat minden lépéséről - több domain név igénylésénél egyszer kell megadni az adatait, amelyek a domain nevek regisztrációjához szükséges - az regisztrálni kívánt domain névhez igényelhető tárhely évi bruttó 480 forintért korlátlan darabszámú e-mail címmel. - további kedvezményeket adunk 10 vagy több domain név együttes megrendelése esetén

Netfort Bt. (Szigetvár)

Netfort Bt. (Szigetvár)

Mi megtervezzük és elkészítjük Önnek weblapját, legyen szó céges honlapról, vállalati portálról vagy webáruházról. Fő tevékenységeink: weblap készítés webáruház készítés keresőoptimalizálás, keresőregisztrálás Kiindulásképpen kialakítottunk pár csomagot, mely segít felmérni, hogy körülbelül mekkora nagyságrendben érdemes gondolkodnia, ha minket választ. Amennyiben egyedi igényei vannak, kérje egyedi ajánlatunkat! Fontos megjegyeznünk, hogy bármelyik csomagunk tetszés szerint bővíthető és igény esetén több nyelvet is kezelni tudnak! A kereső optimalizálás és regisztrálás elsődleges célja, hogy weboldala nagyobb látogatottságot érjen el. Statisztikák alapján a legtöbb oldalt a keresőkön keresztül találják meg (mint amilyen a Google, Yahoo). Nyilvánvaló, hogy ezekben ajánlatos minél jobb helyezést elérni. Az is ismert tény, hogy a keresés eredményei közül az első 20-30 találatnál többet ritkán néz meg egy felhasználó, tehát érdemes a tevékenységünkre leginkább jellemző kulcsszavakra a keresők első pár oldalán végezni. Számos módszer van, amelyek együttes alkalmazásával nagy sikereket érhetünk el a keresőkben. Mi ebben is segítünk Önnek!

NetForum Kft.

NetForum Kft.

A NetForum Kft. magyar információ-technológiai vállalat, amely felhasználóbarát, innovatív webes megoldásokat nyújt az üzleti, fogyasztói és intézményi piacok számára. A NetForum Kft akkreditált .hu domain regisztrátor.

Neunet Bt. (Gödöllő)

Neunet Bt. (Gödöllő)

Webhosting, tárhely és domain szolgáltató. Domain regisztráció szolgáltatás. Olcsó email, php, wordpress tárhely, Most akciós áron 1GB és 2,5GB dinamikus tárhely csomagunk. Statikus tárhelyek is kiadóak. A Neunet Bt. 2006-tól áll ügyfelei rendelkezésre főleg programozási, weboldal, webáruház készítési feladatokra. Később kezdtünk el a meglévő, és az új ügyfeleknek webtárhely és domain regisztrációs szolgáltatásokat is nyújtani. Most cégünk tovább bővítette a szolgáltatása körét és olyan ügyfeleket is szívesen vár, akik csak a webhosting, vagy a domain regisztrációs szolgáltatása után érdeklődnek.

Next-It Kft.

Next-It Kft.

Magyar és nemzetközi domain regisztráció - NEXT-IT Hungary Informatikai Kft. Szükséges dokumentumok domain regisztrációhoz: magánszemély esetén: - domain igénylő eredeti példánya és személyi nyilatkozat eredeti példánya. Cég esetén: - domain igénylő eredeti példánya és cégbírósági végzés - aláírási címpéldány másolata

NLG-System Bt.

NLG-System Bt.

A .hu domain regisztráció szolgáltatásunkat azt ISZT partnereként, azaz akkreditált regisztrátorként végezzük. - Nincs fenntartási költség (kizárólag abban az esetben van, ha a domain nevét idegen szerverre szeretné irányítani) - Az árban az elsődleges és a másodlagos DNS szolgáltatás is tartalmazza - A www előtag elhagyása automatikus és ingyenes Az NLG-System Bt. 2003 óta van jelen a piacon, sikeresen. Az elmúlt évek alatt több ezer domain nevet regisztráltunk ügyfeleink részére. Célunk elsősorban a korszerű, biztonságos működés, ami minőségi szerveinknek (IBM, HP, SuperMicro, Fujitsu Siemens) köszönhetően, sikeresen teljesítünk is.

Olé Informatika - Az Ön Informatikai partnere

Olé Informatika - Az Ön Informatikai partnere

Profi informatikai csapat, komoly háttérrel, és komoly eredményekkel. Hosting, fejlesztés, hálózatfejlesztés. Az Olé Informatika az egyik legdinamikusabban fejlődő hazai informatikai vállakozás. Virtualizációs megoldásainkat nem csak hazai, hanem külföldi, európai, és európán kívüli ügyfeleink is elismerik, és használják.

Tuti menü