Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Domain linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Eladó - IRQ [4. oldal]
részletek »

Domain képes leírás: Eladó - IRQ [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: domain.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 105 db
Eladó domain nevek

Eladó domain nevek

Az Eladó Domain oldalain meghirdetett domain nevek és a hozzájuk tartozó szolgáltatásuk előzetes ellenőrzés után kerülnek megjelenítésre. Minden meghirdetett domain tulajdonosának személyazonossága ellenőrzésre kerül, így biztosított az oldalon megjelenő ajánlatok valóságtartalma. A meghirdetett domain nevekkel kapcsolatosan küldött üzeneteket közvetlenül a hirdetőhöz továbbítjuk, az ajánlatokra a domain nevek tulajdonosai reagálnak.

Eladó domain-ek

Eladó domain-ek

Egy új domain név regisztrálása csak 4000 forintba kerül, de ahhoz, hogy látogatottsága is legyen sokat kell vele dolgozni és sokat kell rá költeni. Például el kell helyezni több száz linket más weboldalakon, amik a domain nevünkre mutatnak. El kell érni, hogy a Google értékesnek találja domain nevünket, ehhez pedig értékes linkek kellenek és az sem árt, ha a domain nevünk már legalább 2-3 éve létezik. Ha egy domain felfuttatásához szükséges munkaórákat összeszámoljuk, akkor egy nem túl magas órabérrel számítva is milliósra rúghat a költségünk. Ezért választják sokan azt a megoldást, hogy megvásárolnak egy már bejáratott domain nevet, ami már elég idős, és esetleg látogatottsággal illetve PageRank értékkel is rendelkezik.

EV2 Internet Kft.

EV2 Internet Kft.

Az évtizedes tapasztalatokkal rendelkező EV2 Internet Kft. több internetes vállalkozás együttműködésével jött létre. Web hosting, weblap elhelyezés, email hosting, teljeskörű email, ensim, virtuális szerver, Perl, PHP, JSP, MySQL, web tervezés, web sablonok. A weboldalról közvetlen domain név foglaltság ellenőrzés és domain-hez tartozó adatok lekérdezése is lehetséges.

Gyors domain foglalás

Gyors domain foglalás

Minőségi weblap tárhely, teljeskörű domain regisztrációs ügyintézés, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, amihez igazán ért. Tárhelyeink támogatják a legnépszerűbb PHP alapú portál rendszereket, fórumokat, blogokat. Minden tárhely csomagunkhoz webmail (Horde) szolgáltatást nyújtunk, így weben keresztül is nyomon követheti e-maileit bárhol is legyen az országban. Weboldalát FTP, vagy webes felületen keresztül könnyedén feltöltheti.

Győr.net Kft. (Győr)

Győr.net Kft. (Győr)

Mint GYŐR.NET Internetszolgáltató Kft. igyekszünk egy letisztult, professzionális szintű szolgáltatási portfolióval, és ügyfélközpontú magatartásunkkal előkelő helyet kivívni a helyi Internet piacon és nagyszámú elégedett ügyfelet kiszolgálni hosszú időn keresztül. A GYŐR.NET a következő legfelső szintű domainek alá végez regisztrációt: .hu .com .net .biz .org .info .eu

Hosting55 - domain név regisztráció

Hosting55 - domain név regisztráció

Teljeskörű domain regisztráció magyar és nemzetközi domain nevekre. A .hu domainek regisztrációjának átfutási ideje 14-17 nap. Nemzetközi domainek pl. .com, .org, .net a regisztrálás 2 óra alatt megtörténik. Ezenkívül válogathat még több, mint 200 egzotikus domain név közül! Egyszerű domain név megrendelés és nagyszerű árak! Részletes árlistáért és további információkért keresse fel weboldalunkat.

Hostmax Bt - Domain regisztráció és webtárhely (Pomáz)

Hostmax Bt - Domain regisztráció és webtárhely (Pomáz)

Megbízható és magas rendelkezésreállású webtárhely és domain regisztrációs szolgáltatásokat nyújtunk kedvező áron, rövid határidővel és pénzvisszafizetési garanciával! Online megrendelés, gyors ügyintézés, 0-24 órás ügyfélszolgálat. .EU és Nemzetközi domainek regisztrációja 24 órán belül! További információkért látogasson el weboldalunkra!

Infomester Kft. (Tatabánya)

Infomester Kft. (Tatabánya)

ACT NetKert Miért venne igénybe lassú, sok esetben megbízhatatlan ingyenes tárhely­et, ha van olyan szolgáltató, aki garantált minőségű olcsó domain regisztráció­t és olcsó tárhely­et kínál? Cégünk minőségi, de olcsó webtárhely­et kínál előfizetőinek, minden szükséges kapcsolódó szerverszolgáltatással együtt. .hu és nemzetközi domain regisztráció.

Infotechna Kft.

Infotechna Kft.

Adja meg a domain nevet és tld-t az alábbi mezőkben és kattinston a keresésre hogy meggyőződjön arról, hogy a domain szabad-e. Cégünk teljes körű internet szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Az Infotechna Kft. 2002 év végétől belépett a Magyarországi Internet Szolgáltatók Tanácsa Tudományos Egyesületbe.

Hirdetés
Integrity Kft.

Integrity Kft.

Az INTEGRITY két fő tevékenysége az Internet szolgáltatás és a szoftverfejlesztés. Emellett számos, az Internet szolgáltatásokhoz kapcsolódó más szolgáltatást és tevékenységet is végez, mint pl. szaktanácsadás, Internetes arculattervezés, webszerkesztés, rendszergazdai/rendszermérnöki tevékenység, szoftver- és hardverértékesítés, aláírás hitelesítés, stb.

Interholding.hu Kft (Szolnok)

Interholding.hu Kft (Szolnok)

Szolnok megyében működő cégünk vállalja a magyar (.hu) és nemzetközi domainek (.eu, .me, .com, .org, .info, .ws, .mobi, .net, .biz és egyéb) regisztrációját illetve saját szerverein névszerver szolgáltatással együtt tárhely szolgáltatást is kínál.

InternetMarket Kft. (Tiszaújváros)

InternetMarket Kft. (Tiszaújváros)

Az alábbi domain nevek regisztrációjának ügyintézését vállaljuk: .hu .com / .net / .org .eu .sk .ro .co.uk .cc .de Webhosting szolgáltatásunk keretében az alábbi szolgáltatások rendelhetők meg: - Tárhely - Domain név regisztráció - Domain átirányítás - Email címek - PHP, MySQL - Látogatottság mérés - Webmail - Spam- és vírus szűrés - Egyéni beállítási lehetőségek - SMTP szerver - VIP webhosting

InterPest Kft.

InterPest Kft.

Cégünk mint közvetlen domain regisztrátor a regisztrációs ügyintézést nagy tapasztalattal, gyorsan és precízen végzi. Díjcsomagjaink egyaránt választhatóak magyar, illetve nemzetközi domain nevekhez is. Meglévő domain nevét ingyenesen költöztetheti át hozzánk.

Interware Internet Szolgáltató Zrt.

Interware Internet Szolgáltató Zrt.

A több mint 10 éve piacon lévő, 100 %-os magyar tulajdonú Interware ZRt. a legjelentősebb magyarországi Internet szolgáltatók közé tartozik. Organikus fejlődésével, folyamatos innovációval egyértelmű piacvezető pozíciót vívott ki magának a szerverelhelyezés, valamint a domain szolgáltatások terén. Az 1.000 négyzetméteren üzemelő Interware Szerver Hotelben elhelyezett szerverek száma közel 4000, mellyel a magyarországi internetes tartalom csaknem 60%-át szolgálja ki. A vállalat meghatározó szerepet tölt be az internet hozzáférés szolgáltatások piacán is. Egyaránt kínál ADSL, valamint több technológiai platformon bérelt vonali szolgáltatásokat.

Intrex-Hosting Kft. (Székesfehárvár)

Intrex-Hosting Kft. (Székesfehárvár)

Domain regisztráció, tárhely szolgáltatás. Domain név keresés, ellenőrzés. Kedvező tárhely árak, szakértelem, gyors ügyintézés. Domain Zóna, az elérhető partner. Domain regisztráció és professzionális tárhely szolgáltatás nyújtása. Szakértelem, kedvező árak, gyors ügyintézés, megbízható szolgáltatás Önnek vagy Vállalkozásának. Minőségi szerverpark háttér, 99,9% garantált üzemidő éves szinten.

Intronet

Intronet

Tárhely, domain név regisztráció akciósan. Az Intronet hivatalos (akkreditált) domain regisztrátorként közvetlenül jogosult .hu végződésű domain neveket regisztrálni. Ezáltal alacsony árakat és gyors ügyintézést tudunk biztosítani ügyfeleinknek. Intronet Szoftverfejlesztő és Informatikai Kft

IRQ Hungary Zrt. (Győr)

IRQ Hungary Zrt. (Győr)

- hu domain név regisztráció - ékezetes domain név - .eu domain név regisztráció - online domain regisztráció Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

Tuti menü