Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Domain linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Domain - Egyszerre [3. oldal]
részletek »

Domain képes leírás: Domain - Egyszerre [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: domain.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 105 db
Domain Regisztráció Kft.

Domain Regisztráció Kft.

Domain regisztráció akár ingyen. Tárhely 500 Ft/ hó-tól, PHP, MYSQL, korlátlan számú domain, és e-mail cím, statisztika, webmail. Akciók, nyereményjátékok. Vásárlás előtt a domain a weboldalról közvetlen ellenőrizhető, több végződéssel.

Domainiroda

Domainiroda

A domainiroda.hu weboldal lehetőséget biztosít domain tulajdonosok számára, hogy eladásra, hasznosításra közzétegyék a tulajdonukat képező domain neveiket. Az oldalon regisztrációt követően, egy online űrlap kitöltésén kersztül lehetséges a domain nevek felvitele a rendszerbe, kiajánlásuk eladásra vagy licitálás útján történő értékesítésre. A vásárlási szándékkal érkező látogatók indirekt módon tudnak kapcsolatot teremteni a domain eladójával az eladó által megadott elérhetőségek valamelyikén. Ezt a kapcsolatot a vásárlók és az eladók között a domainiroda.hu rendszere hidalja át azzal, hogy ha a regisztrált vevő azonnali áron vagy a határidőn belül leadott legmagasabb licit összeggel a domaint megvette, megküldi egymásnak az eladó és a vevő elérhetőségeit: úgy mint nevét, e-mail címét és mobiltelefonszámát.

Domainparkoló

Domainparkoló

Eladó, átirányítható és bérelhető domain nevek több kategóriában: autó, szám, betűsző, gyerek, szórakozás, utazás, technika, borok, divat, gasztronómia, sport, internet és egyéb. Ingyenes hiredetés is feladható bármelyik domainre. Domain híreket is olvashat a weboldalon. Eldott domainjeink listája referenciaként.

DomainPiac - Eladó domain nevek

DomainPiac - Eladó domain nevek

Magyarország legújabb domain nevek kereskedésével foglalkozó honlapja. Többé nem kell keresgetnie az interneten, itt megtalálja, amit Ön keres. Amennyiben eladni szeretne, elég csak regisztrálnia és egy-két kattintás után, már láthatja is hirdetését oldalunkon, mindezt természetesen INGYEN. Az új kategóriarendszer nagyban megkönnyíti a keresést és a vásárlást egyaránt, hogy Önnek még egyszerűbb legyen kiválasztani a legmegfelelőbb domain nevet.

Domainregisztráció

Domainregisztráció

A Domainbirodalom a Convoy-truck Kft keretein belül működik és jelenleg több saját működő portálunk van Szerbiában és hamarosan elkészül tobb oldalunk is a magyar nagyközönségnek. Szerb partnereinkkel összefogva regisztrálunk .rs és .me kiterjesztésű domaineket, ez mellett a főbb nemzetközi domainek regisztrációját is folytassuk. A magyar domaineket az Interlink és a Versanus megbízásából regisztráltassuk.

Domainregisztrációs blog

Domainregisztrációs blog

Egy domainnév regisztrációja nem csak egy űrlap kitöltéséből állhat. A Villámdomain blogjai segítenek eligazodni a sokszor bonyolult domainregisztrációs témában, rajtuk keresztül egyszerű és érhető választ kaphatsz a bonyolultabb kérdésekre is. Legújabb írásunkban arra hívjuk fel a figyelmet, hogy egy domainnév megszerzése nem mindig egyszerű. Bizonyos esetekben a regisztrációs hatóság dönthet úgy, hogy nem enged regisztrálni egy bizonyos nevet, hosszadalmas és felesleges bonyodalmakba sodorva ezzel az igénylőt. Pedig néhány alapvető infó birtokában az ilyen kellemetlenség könnyen elkerülhető!

Domainsector

Domainsector

Cégünk teljeskörű domain szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. * regisztráció * átregisztráció * fenntartás * és nameszerver szolgáltatás. Cégünk csak domain ügyintézéssel foglalkozik, így a legmagasabb szakmai színvonalon tudjuk nyújtani szolgáltatásunkat.

DomainTank

DomainTank

Akkreditált .hu domain regisztrátorként a .hu és az összes keresettebb külföldi végződésű domainek regisztrációját online rendelési felülettel tesszük lehetővé. .hu domain regisztrációjánál egyedi dokumentumkezelésünk által csak az első rendelésnél van szükség dokumentumbeküldésre, továbbiakban nem. Rendszerünk viszonteladók felé is nyitott. Minden ügyfelünknek korlátlan számú e-mail fiókot biztosítunk. Napi biztonsági mentés külön kérésre bővíthető. További információkért látogasson el weboldalunkra!

Domainteam Kft. (Veszprém)

Domainteam Kft. (Veszprém)

A Domainteam Kft akkreditált domain regisztrátor-ként közvetlenül jogosult .hu végződésű domain neveket regisztrálni, így alacsony árakat és gyors ügyintézést tudunk biztosítani ügyfeleinknek. Domain regisztráció, webtárhely, virtuális szerver, weboldal készítés kedvező áron.

Hirdetés
DotRoll Kft.

DotRoll Kft.

.hu, .eu és .com domain regisztráció hivatalos .hu regisztrátortól, csomagok nélkül. Domain név rendelés online kitölthető űrlappal, 24/7 online és telefonos ügyfélszolgálat. DotRoll domain and hosting.

Dox internet

Dox internet

A Dox Internet 2004 óta immáron lassan 10 éve a magyar webhoszting piac egyik dinamikusan fejlődő szolgáltatójaként komplex internetes tárhely és domain szolgáltatásokkal áll magán és üzleti ügyfelek rendelkezésére. Folyamatosan figyeljük a piaci igényeket és hozzáigazítjuk a szolgáltatásainkat. Egyéni ügyfelektől a nagyvállalatokig költséghatékony előre kiszámítható megoldásokat nyújtunk. Legyen szó domain regisztrációról vagy webtárhely szolgáltatásról, gyakorlatilag bármilyen igényű és méretű partnert maximálisan ki tudunk szolgálni. Partnereink között az elmúlt évek során magánszemélyek és számos kis és nagyvállalkozás, illetve alapítványok választották a szolgáltatásainkat. Fontosnak tartjuk, hogy minden kedves meglévő és leendő ügyfeleink kiemelt odafigyelésben részesüljenek.

Drávanet Zrt.

Drávanet Zrt.

Szeretne bejegyeztetni egy domain nevet? Keressen meg minket! Domain bejegyzés, regisztrálás, parkoltatás, átregisztrálás a Drávanetnél! Ma már minden vállalkozás online is elérhető, Ön se maradjon le! Domain bejegyzés .eu, .hu, .com, .org, stb. alá. Oldalunkon megtekintheti díjainkat, valamint az egyéb tudnivalókat.

Dunakanyar Holding Kft (Szentendre)

Dunakanyar Holding Kft (Szentendre)

Hivatalos .hu domain regisztrátor. A második domain névtől 20% kedvezményt adunk a DNS árakból. Dunakanyar Holding Kft. ...van amihez átlag feletti sebesség kell. Kábel televízió, internet és telefon szolgáltatások.

DZM Informatikai Bt.

DZM Informatikai Bt.

Cégünk az ISZT-vel kötött szerződés alapján közvetlen hozzáférést kapott a .hu domainek regisztrációs felületéhez, árainkat megtekintheti a szolgáltatás menüpontban. DZM Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.

EasyWeb (Szentendre)

EasyWeb (Szentendre)

Kedvezmények: Nagyobb mennyiségű domain egyszerre történő regisztrációja esetén árkedvezményt biztosítunk. Szerver hoszting vagy dedikált szerver szolgáltatásunkat igénybevevő Ügyfeleink áltál igényelt nevek regisztrácioját kedvezményes áron biztosítjuk.

eForce - akkreditált regisztrátor

eForce - akkreditált regisztrátor

Az eForce Informatikai és Kereskedelmi Kft. egy innovatív webtárhely szolgáltató, amely Magyarországon elsőként magas rendelkezésre állású, felhő alapú infrastruktúrával szolgálja ki ügyfeleit. A szolgáltató legfőbb célja, hogy könnyen kezelhető, mégis professzionális színvonalú domain és tárhely szolgáltatásokat nyújtson főként hazai magánszemélyek, civil szervezetek, illetve kis- és középvállalkozások számára. Dinamikusan fejlődő fiatalos csapatunk, több éves tapasztalattal, valamint stabil pénzügyi és technikai háttérrel rendelkezik.

Egyszerre több domain nevet is ellenőrizhetsz

Egyszerre több domain nevet is ellenőrizhetsz

A Domain név alapján fognak megtalálni a keresőkben és ezt jegyzik meg az emberek. Nem mindegy mit választasz! A Domain név az online vállalkozásod neve és létfontosságú, hogy jó nevet válassz. Egy jó Domain havi 500 új látogatót hozhat neked. Egyszerűen csak azzal, hogy tartalmazza azt a legfontosabb kulcsszót, amire az emberek keresnek a Google keresőben. Gondold el, ha éttermet keresek nem a Te éttermed nevét írom be, hanem pl azt, hogy Indiai étterem, ha épp olyan ételre vágyok. Nem a boltod nevét írom a keresőbe, mert még nem is ismerem, hanem a terméket amit meg akarok venni Pl: ezoterikus könyvek.

Tuti menü