Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Domain regisztrátorok vidék képes leírás: IRQ - Webshark [2. oldal]
részletek »

Domain regisztrátorok vidék: IRQ - Webshark [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: domain.tlap.hu » Domain regisztrátorok vidék
Keresés
Találatok száma - 27 db
IRQ Hungary Zrt. (Győr)

IRQ Hungary Zrt. (Győr)

- hu domain név regisztráció - ékezetes domain név - .eu domain név regisztráció - online domain regisztráció Amennyiben érdeklődik valamely szolgáltatásunk iránt és megadja nevét illetve telefonszámát, úgy munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt.

microware Hungary Kft. (Miskolc)

microware Hungary Kft. (Miskolc)

microware Hungary Kft. - internet megoldások, domain, hosting. A .hu domainek bejegyzésének időtartama 14+1 nap. (Lehetőség van gyorsított eljrárásra is, de csak abban az esetben, ha az igényelt domainnév az az igénylő cégneve vagy általa birtokolt védjegy karakterről-karakterre megegyezik.

MOBICOM Kft. (Szarvas)

MOBICOM Kft. (Szarvas)

A MOBICOM Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft. tevékenységét 2002. nyarán kezdte meg a magyarországi domain és tárhely piacon. Vállalkozásunk az elmúlt 5 év alatt Magyarország egyik vezető webtárhely szolgáltatójává nőtte ki magát, immáron több mint 26.000 domaint üzemeltetünk. Cégünk 2004. őszén hivatalos .HU domain regisztrátor lett. Ügyfeleink elsősorban magyarországi magánszemélyek, vállalkozások, szervezetek, valamint ügyfeleink között megtalálhatók amerikai, kanadai, német, cseh magánszemélyek, ill. cégek is.

Naviref Kft. (Miskolc)

Naviref Kft. (Miskolc)

Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás kedvező áron. A naviref.hu hivatalos .hu domain regisztrátorként teszi lehetővé .hu, illetve közel 170 nemzetközi domain végződés - beleértve .com .net .org .info - regisztráció szolgáltatást. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban végezzük!

Netfort Bt. (Szigetvár)

Netfort Bt. (Szigetvár)

Mi megtervezzük és elkészítjük Önnek weblapját, legyen szó céges honlapról, vállalati portálról vagy webáruházról. Fő tevékenységeink: weblap készítés webáruház készítés keresőoptimalizálás, keresőregisztrálás Kiindulásképpen kialakítottunk pár csomagot, mely segít felmérni, hogy körülbelül mekkora nagyságrendben érdemes gondolkodnia, ha minket választ. Amennyiben egyedi igényei vannak, kérje egyedi ajánlatunkat! Fontos megjegyeznünk, hogy bármelyik csomagunk tetszés szerint bővíthető és igény esetén több nyelvet is kezelni tudnak! A kereső optimalizálás és regisztrálás elsődleges célja, hogy weboldala nagyobb látogatottságot érjen el. Statisztikák alapján a legtöbb oldalt a keresőkön keresztül találják meg (mint amilyen a Google, Yahoo). Nyilvánvaló, hogy ezekben ajánlatos minél jobb helyezést elérni. Az is ismert tény, hogy a keresés eredményei közül az első 20-30 találatnál többet ritkán néz meg egy felhasználó, tehát érdemes a tevékenységünkre leginkább jellemző kulcsszavakra a keresők első pár oldalán végezni. Számos módszer van, amelyek együttes alkalmazásával nagy sikereket érhetünk el a keresőkben. Mi ebben is segítünk Önnek!

PORT Kft. (Mosonmagyaróvár)

PORT Kft. (Mosonmagyaróvár)

Domain szolgáltatások: - domain regisztráció, - domain nyilvántartás, - domain karbantartás, - domain átirányítás és domain átkérés. Cégünk, mint az ISZT (Intenet Szolgáltatók Tanácsa) hivatalos regisztrátora jogosult .hu, domainek regisztrációjára. Természetesen ezen túlmenően .com, .net, .org, .info, .biz, .ws, .tv, .de domainek regisztrációját is végezzük.

Silihost Kft. (Tatabánya)

Silihost Kft. (Tatabánya)

Évekkel ezelőtt, amikor a saját tárhely-szolgáltató vállalkozásunkat (a Silihost Kft.-t) indítottuk, értelemszerűen nekünk is szükségünk volt egy olyan partnerre, akin keresztül a saját ügyfeleink domainregisztráció igényeit teljesíteni tudtuk. A legjobb megoldás megtalálásához sokat kellett a zavarosban halásznunk, és leginkább az zavart minket, hogy nem láttunk tisztán a .hu domain regisztráció kérdéseiben. Most, amikor már hivatalos regisztrátorként várjuk az ügyfeleinket, szeretnénk segíteni abban, hogy az érdeklődők ne csak számokkal dobálózást lássanak ezen a piacon, hanem megértsék a mögöttes viszonyokat és érdekeket is.

Unas Kft. (Harka)

Unas Kft. (Harka)

UnasHosting dinamikus tárhely és domain regisztráció. Korlátlan e-mail cím, korlátlan aldomain, SPAM és Vírus szűrés. UnasHosting Unas Mérnöki Iroda Kft. Online domain rendelés i lehetőség. .hu akkreditált regisztrátor.

Vistanet (Balatonfüred)

Vistanet (Balatonfüred)

Cégünk 2005 óta foglalkozik internet-szolgáltatással, valamint az ehhez kapcsolódó domain illetve tárhely-szolgáltatásokat is nyújtjuk. Budapesti szerverünkön kényelmesen menedzselhető felületet kínálunk bérlőinknek, gyors és rugalmas ügyintézéssel párosítva. Kérjük keressen minket bizalommal. Mi megoldjuk !

Hirdetés
Webshark Kft. (Szombathely)

Webshark Kft. (Szombathely)

Webshark Informatikai Szolgáltató Kereskedelmi Kft. Web alapú fejlesztések, Domain regisztráció, Hosting, CMS rendszerek. A Webshark Kft. 2003 év végén alakult, két webfejlesztő vállalkozás fúziójaként. Elődcégeinkkel együtt, több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezünk az internet alapú rendszerek fejlesztésének területén. Jelenleg 23 fővel dolgozunk, szakembereink között megtalálhatóak designerek, programozók, site builderek, rendszertechnikusok. 2004 év eleje óta cégünk hivatalos .hu domain regisztrátor, illetve a világ bármely felsőszintű domain tartománya alá is regisztrálunk domain neveket.

Tuti menü