Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Domain regisztrátorok Pest megye képes leírás - Domain.tlap.hu
részletek »

Domain regisztrátorok Pest megye - Domain.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domain.tlap.hu » Domain regisztrátorok Pest megye
Keresés
Találatok száma - 14 db
1B Telekom Kft. (Bag)

1B Telekom Kft. (Bag)

1B Telekom Kft., tárhely, domain regisztráció. Az 1b Telecom cégcsoport 2000-ben kezdte meg számítástechnikával összefüggő tevékenységét. Ebben az időben fő profilunk még a hardware kereskedelem volt. 2002-től a hangsúly az internetes szolgáltatásokra tevődött át. Cégünk mostanra, azaz 2009-re az internetes megjelenést 20db webszerveren biztosítja ügyfeleinek.

3 in 1 Hosting Service (Szigetszentmiklós)

3 in 1 Hosting Service (Szigetszentmiklós)

hosting, tárhely, domain, regisztráció, email, account, regisztrálás, ingyen, olcsó tárhely, web, vírusszűrés, spamszűrés, webhosting, PHP, MySQL, domain név, domain regisztráció, domainfenntartás, domainnév, ékezetes domain, cpanel, c-panel, control panel, cpanel licenc, szerver menedzselés, kontrol panel, vezérlőpult, cpanel hosting, szerver, szerver elhelyezés, eu domain, postgresql, ingyen domain, hu domain, server hosting, vps szerver, vps server, virtuális szerver, vps hosting, vps tárhely, lxadmin, hypervm, vps control panel

ASZA Bt. (Budaörs)

ASZA Bt. (Budaörs)

EzIT Informatika könnyedén, ASZA Termelő és Kereskedelmi Bt. Cégünk 1996-ban alakult, 2001 januárjában egy tulajdonosváltást követően jelent meg a hazai informatikai piacon. Az eltelt időszakban cégünk szakemberei széles körben bizonyították szakmai felkészültségüket, ügyfélközpontú hozzáállásunknak és feladatorientált megoldásainknak köszönhetjük sikerünket. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú.

Bixerver Webhosting Kft. (Veresegyház)

Bixerver Webhosting Kft. (Veresegyház)

Bixerver Webhosting Kft.. - Akkreditált domain regisztráció és webhosting szolgáltatások. A domain regisztrációs és fenntartási árak a webhosting díjakat nem tartalmazzák. Bármilyen (Magyar, EU, nemzetközi) domain átkérése cégünkhöz ingyenes.

DomainTank

DomainTank

Akkreditált .hu domain regisztrátorként a .hu és az összes keresettebb külföldi végződésű domainek regisztrációját online rendelési felülettel tesszük lehetővé. .hu domain regisztrációjánál egyedi dokumentumkezelésünk által csak az első rendelésnél van szükség dokumentumbeküldésre, továbbiakban nem. Rendszerünk viszonteladók felé is nyitott. Minden ügyfelünknek korlátlan számú e-mail fiókot biztosítunk. Napi biztonsági mentés külön kérésre bővíthető. További információkért látogasson el weboldalunkra!

Dunakanyar Holding Kft (Szentendre)

Dunakanyar Holding Kft (Szentendre)

Hivatalos .hu domain regisztrátor. A második domain névtől 20% kedvezményt adunk a DNS árakból. Dunakanyar Holding Kft. ...van amihez átlag feletti sebesség kell. Kábel televízió, internet és telefon szolgáltatások.

EasyWeb (Szentendre)

EasyWeb (Szentendre)

Kedvezmények: Nagyobb mennyiségű domain egyszerre történő regisztrációja esetén árkedvezményt biztosítunk. Szerver hoszting vagy dedikált szerver szolgáltatásunkat igénybevevő Ügyfeleink áltál igényelt nevek regisztrácioját kedvezményes áron biztosítjuk.

Hostmax Bt - Domain regisztráció és webtárhely (Pomáz)

Hostmax Bt - Domain regisztráció és webtárhely (Pomáz)

Megbízható és magas rendelkezésreállású webtárhely és domain regisztrációs szolgáltatásokat nyújtunk kedvező áron, rövid határidővel és pénzvisszafizetési garanciával! Online megrendelés, gyors ügyintézés, 0-24 órás ügyfélszolgálat. .EU és Nemzetközi domainek regisztrációja 24 órán belül! További információkért látogasson el weboldalunkra!

Magyar domain regisztráció közvetlen regisztrátortól

Magyar domain regisztráció közvetlen regisztrátortól

Gyors, egyszerű domain regisztráció online, bürokráciamentesen.Legkedvezőbb domain árak, több mint 300 domain név végződést regisztrálhat közvetlen. Magyar és nemzetközi domain regisztráció papír nélkül, akár azonnal! Több mint 300 domain végződés! Rendelje meg a lejáró domain nevet és mi nagy eséllyel megszerezzük! Ingyenesen tartjuk fenn a domain nevét, teljesen redundáns rendszerekkel! Domain nevek 480 Ft.-ért. xyz, club,top, online, site, tech, website, pw, space, bid, trade, webcam, press domain nevek CSAK 480 Ft. az első évben!

Hirdetés
Milton Bt. (Érd)

Milton Bt. (Érd)

.hu, co.hu, 2000.hu, erotika.hu, jogasz.hu ,jogász.hu, sex.hu, video.hu, videó.hu, info.hu, infó.hu, agrar.hu, agrár.hu, film.hu, konyvelo.hu, konyvelő.hu, shop.hu, org.hu, bolt.hu, forum.hu, fórum.hu, lakas.hu, lakás.hu, suli.hu, priv.hu, casino.hu, games.hu, media.hu, média.hu, szex.hu, sport.hu, city.hu, hotel.hu, news.hu, tozsde.hu, tőzsde.hu, tm.hu, erotica.hu, ingatlan.hu, reklam.hu, reklám.hu, utazas.hu, utazás.hu A nálunk regisztrált vagy hozzánk átregisztrált domain nevekhez díjmentesen biztosítjuk: elsődleges és másodlagos DNS szerver DNS rekord tetszőleges módosíthatósága átirányítás bárhova az interneten korlátlan számú aldomain

Neunet Bt. (Gödöllő)

Neunet Bt. (Gödöllő)

Webhosting, tárhely és domain szolgáltató. Domain regisztráció szolgáltatás. Olcsó email, php, wordpress tárhely, Most akciós áron 1GB és 2,5GB dinamikus tárhely csomagunk. Statikus tárhelyek is kiadóak. A Neunet Bt. 2006-tól áll ügyfelei rendelkezésre főleg programozási, weboldal, webáruház készítési feladatokra. Később kezdtünk el a meglévő, és az új ügyfeleknek webtárhely és domain regisztrációs szolgáltatásokat is nyújtani. Most cégünk tovább bővítette a szolgáltatása körét és olyan ügyfeleket is szívesen vár, akik csak a webhosting, vagy a domain regisztrációs szolgáltatása után érdeklődnek.

Pont Com Webhosting (Nagykáta)

Pont Com Webhosting (Nagykáta)

Célunk, hogy a lehető legkedvezőbb árú, minőségi tárhelyszolgáltást nyújtsuk. Az általunk kifejlesztett tárhelyszolgáltatás elsősorban a kis- és középvállalkozásokat, valamint az egyéni ügyfeleket célozza meg úgy, hogy magas fokú stabilitás és biztonság jellemzi. Pont Com Számítástechnikai és Elektronikai Szolgáltató Betéti Társaság.

TeraHost Kft. (Vecsés)

TeraHost Kft. (Vecsés)

Minőségi, egyszerűen kezelhető és megfizethető tárhely szolgáltatást kínálunk pénz visszafizetési garanciával. Válasszon minket, ha szeretné, hogy weboldala Európa egyik legmodernebb és legbiztonságosabb adatközpontjában, prémium szerveren helyezkedne el! A tárhely a legelterjedtebb és legfelhasználóbarátabb adminisztrációs felülettel, a magyar nyelven is elérhető cPanel szoftverrel kezelhető bárhonnan, bármikor. Nálunk teljesen ingyenes az összes adatbázis, postafiók és a domain név használata, ezen kívül tűzfalas védelem, víruskereső, spam-szűrő, feltöltésvédelem és rengeteg egyéb - a tárhely biztonságos napi működését garantáló - programot, beállítást használunk.

Viacom Kft. (Gyál)

Viacom Kft. (Gyál)

Viacom Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Domain regisztráció, domain meghosszabbítás valamint DNS szolgáltatásainkról ezen az oldalon kaphat bővebb információt. Végződések: .hu .com .net .org .info

Tuti menü