Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Domain regisztrátorok Budapest képes leírás: Infotechna - Szerver [2. oldal]
részletek »

Domain regisztrátorok Budapest: Infotechna - Szerver [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: domain.tlap.hu » Domain regisztrátorok Budapest
Keresés
Találatok száma - 40 db
Infotechna Kft.

Infotechna Kft.

Adja meg a domain nevet és tld-t az alábbi mezőkben és kattinston a keresésre hogy meggyőződjön arról, hogy a domain szabad-e. Cégünk teljes körű internet szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Az Infotechna Kft. 2002 év végétől belépett a Magyarországi Internet Szolgáltatók Tanácsa Tudományos Egyesületbe.

Integrity Kft.

Integrity Kft.

Az INTEGRITY két fő tevékenysége az Internet szolgáltatás és a szoftverfejlesztés. Emellett számos, az Internet szolgáltatásokhoz kapcsolódó más szolgáltatást és tevékenységet is végez, mint pl. szaktanácsadás, Internetes arculattervezés, webszerkesztés, rendszergazdai/rendszermérnöki tevékenység, szoftver- és hardverértékesítés, aláírás hitelesítés, stb.

InterPest Kft.

InterPest Kft.

Cégünk mint közvetlen domain regisztrátor a regisztrációs ügyintézést nagy tapasztalattal, gyorsan és precízen végzi. Díjcsomagjaink egyaránt választhatóak magyar, illetve nemzetközi domain nevekhez is. Meglévő domain nevét ingyenesen költöztetheti át hozzánk.

Interware Internet Szolgáltató Zrt.

Interware Internet Szolgáltató Zrt.

A több mint 10 éve piacon lévő, 100 %-os magyar tulajdonú Interware ZRt. a legjelentősebb magyarországi Internet szolgáltatók közé tartozik. Organikus fejlődésével, folyamatos innovációval egyértelmű piacvezető pozíciót vívott ki magának a szerverelhelyezés, valamint a domain szolgáltatások terén. Az 1.000 négyzetméteren üzemelő Interware Szerver Hotelben elhelyezett szerverek száma közel 4000, mellyel a magyarországi internetes tartalom csaknem 60%-át szolgálja ki. A vállalat meghatározó szerepet tölt be az internet hozzáférés szolgáltatások piacán is. Egyaránt kínál ADSL, valamint több technológiai platformon bérelt vonali szolgáltatásokat.

Intronet

Intronet

Tárhely, domain név regisztráció akciósan. Az Intronet hivatalos (akkreditált) domain regisztrátorként közvetlenül jogosult .hu végződésű domain neveket regisztrálni. Ezáltal alacsony árakat és gyors ügyintézést tudunk biztosítani ügyfeleinknek. Intronet Szoftverfejlesztő és Informatikai Kft

Magyar Hosting Kft.

Magyar Hosting Kft.

Professzionális IT megoldások mindenkinek! Szerver hosting, tárhely, VPS és domain regisztráció a Tárhely.com-tól. Céljuk, hogy a lehető legjobb minőséget adják versenyképes áron, melyet több száz elégedett ügyfelük bizonyítja.

Media Exchange kft.

Media Exchange kft.

Szolgáltatásunk segítségével Ön mindössze néhány kattintás alatt eljuthat új domain nevének birtokba vételéhez. .com, .net, .org, .info, .biz, .eu domainek szinte azonnal igénybe vehetőek, az adatok feltöltése után maximum 24 órán belül rendelkezésre állnak. .hu domain regisztrációja prioritásos igény esetén 2-4 nap. .hu domain regisztrációja nem prioritásos igény esetén 14-16 nap

MGJ System

MGJ System

Domain regisztráció - Domain adás-vétel. Szeretne weboldalának vagy adatainak egy megbízható, olcsó, de nagy kapacitású tárhelyet? Ebben az esetben az MGJ System Kft. az Ön megfelelő partnere! Ráadásul INGYEN kap .hu domain nevet is! MGJ System Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Mile Informatika Kft

Mile Informatika Kft

Mile Informatika Kft, magyar és külföldi domain-regisztráció, tárhely és hosting szolgáltatások. A nevek bejegyzéséhez technikai feltételként, a folyamatos rendelkezésre állás érdekében minden esetben legalább két független Domain Name Server (körzetnév kiszolgáló) üzemeltetése szükséges, melyeket a nevekhez ingyenesen biztosítunk. Szintén nem jelent plusz költséget nálunk a saját név alá történő szervercímek (aldomainek) bejegyzése, mely elsősorban azok számára előnyös, akik saját szervert üzemeltetnek. Hozzáértők, rendszergazdák részére böngészőn keresztüli hozzáférést kínálunk a saját, bejegyzett nevek zóna adatainak online módosításához. A fenti előnyök mellett talán nem kevésbé fontos további szempont, hogy mindezen komplex szolgáltatásunkat az egyik legkedvezőbb állandó áron, folyamatos kedvezmények mellett biztosítjuk.

Hirdetés
Net-Tech Kft

Net-Tech Kft

Miért érdemes rendszerünket használni domain név regisztráció esetén? - jelenlegi akciónk keretében kedvezményesen 2950 forintért regisztrálhat .hu domain nevet - kedvezményes 2950 forintért .eu, .com, .info, .org, .net domain nevek regisztrációja - online 2 perc alatt elvégezhető domain regisztráció - egy lépésben több domain név együttes regisztrációja is lehetséges - amennyiben regisztrál rendszerünkbe további domain nevek igényléséhez nem kell ismételten megadni adatait - e-mail értesítést kap a domain regisztráció folyamat minden lépéséről - több domain név igénylésénél egyszer kell megadni az adatait, amelyek a domain nevek regisztrációjához szükséges - az regisztrálni kívánt domain névhez igényelhető tárhely évi bruttó 480 forintért korlátlan darabszámú e-mail címmel. - további kedvezményeket adunk 10 vagy több domain név együttes megrendelése esetén

NetForum Kft.

NetForum Kft.

A NetForum Kft. magyar információ-technológiai vállalat, amely felhasználóbarát, innovatív webes megoldásokat nyújt az üzleti, fogyasztói és intézményi piacok számára. A NetForum Kft akkreditált .hu domain regisztrátor.

Next-It Kft.

Next-It Kft.

Magyar és nemzetközi domain regisztráció - NEXT-IT Hungary Informatikai Kft. Szükséges dokumentumok domain regisztrációhoz: magánszemély esetén: - domain igénylő eredeti példánya és személyi nyilatkozat eredeti példánya. Cég esetén: - domain igénylő eredeti példánya és cégbírósági végzés - aláírási címpéldány másolata

NLG-System Bt.

NLG-System Bt.

A .hu domain regisztráció szolgáltatásunkat azt ISZT partnereként, azaz akkreditált regisztrátorként végezzük. - Nincs fenntartási költség (kizárólag abban az esetben van, ha a domain nevét idegen szerverre szeretné irányítani) - Az árban az elsődleges és a másodlagos DNS szolgáltatás is tartalmazza - A www előtag elhagyása automatikus és ingyenes Az NLG-System Bt. 2003 óta van jelen a piacon, sikeresen. Az elmúlt évek alatt több ezer domain nevet regisztráltunk ügyfeleink részére. Célunk elsősorban a korszerű, biztonságos működés, ami minőségi szerveinknek (IBM, HP, SuperMicro, Fujitsu Siemens) köszönhetően, sikeresen teljesítünk is.

Olé Informatika - Az Ön Informatikai partnere

Olé Informatika - Az Ön Informatikai partnere

Profi informatikai csapat, komoly háttérrel, és komoly eredményekkel. Hosting, fejlesztés, hálózatfejlesztés. Az Olé Informatika az egyik legdinamikusabban fejlődő hazai informatikai vállakozás. Virtualizációs megoldásainkat nem csak hazai, hanem külföldi, európai, és európán kívüli ügyfeleink is elismerik, és használják.

Silicium Kft.

Silicium Kft.

SILICIUM - Domain regisztráció, online megrendelés, bankkártyás fizetési lehetőség, akciók, verhetetlen árak. Teljeskörű .hu .eu és nemzetközi domain szolgáltatások. A SILICIUM® Kft. 2004-től van jelen a hazai és nemzetközi piacon mint IT megoldásszállító és Internet Szolgáltató. A cég fő profilja a rendszerépítés és szoftverfejlesztés, melynek keretében webes alkalmazásokat készítünk PHP, illetve JAVA nyelven. Vállalkozásunk több önálló tartalomszolgáltatást is nyújt, valamint meglévő alkalmazásainkon keresztül kereskedési piacteret is tudunk biztosítani ügyfeleinknek az Interneten keresztül történő értékesítés megvalósítására.

SWI Kommunikációs Kft.

SWI Kommunikációs Kft.

Az SWI Kommunikációs Kft. Magyarország egyik legnagyobb domain regisztrációs vállalkozása. Cégünk 2001. június 1-jétől foglalkozik .hu és nemzetközi domainevek delegálásával. Sikerünk egyik kulcsa az emberközeli ügyfélszolgálattal támogatott online megrendelés. .hu, .eu és nemzetközi domainregisztráció.

Szerver megoldások Kft.

Szerver megoldások Kft.

Akár új domain nevet regisztrálnál, akár már meglév? domain neved szeretnéd átregisztrálni, a Szerver Megoldások mindegyikben tud segíteni. Velünk egyszer?bb a domain ügyintézés! Amennyiben 6 vagy több domain nevet igényelsz cégünkt?l egyszerre, nettó 300 Ft / domain kedvezményben részesítünk!

Tuti menü