Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Domain regisztrátorok Budapest képes leírás - Domain.tlap.hu
részletek »

Domain regisztrátorok Budapest - Domain.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domain.tlap.hu » Domain regisztrátorok Budapest
Keresés
Találatok száma - 40 db
ATW Internet Kft.

ATW Internet Kft.

ATW Internet * szerver hosting szolgáltatások * virtuális szerver szolgáltatások * .hu és nemzetközi domainek regisztrációja * .eu domainek regisztrációja * webhosting szolgáltatások

Beta Webdesign Kft. - domain regisztráció

Beta Webdesign Kft. - domain regisztráció

A domain regiszrációhoz kapcsolódóan az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk: - E-mail cím átirányítás. Ez esetben fogadhatja például az info@domain.hu címre érkező leveleket. - Mx rekord beállítás, 7 GB-os e-mail fiók nyitása. Ez esetben fogadni és küldeni is tud az info@domain.hu címről. - Domain fenntartás, hosting.

C.Enter Információ-Technológiai Kft.

C.Enter Információ-Technológiai Kft.

2000. március 1 óta bárki bejegyezhet bármilyen nevet (eltekintve a speciális nevektől, magyar települések nevétől, országok nevétől valamint a vulgáris vagy etikai értékeket sértő nevektől). Ezután is prioritást élveznek a fentebbi, szigorúbb feltételnek megfelelő igények, ahol a cég bejegyzett neve pontosan megegyezik az igényelt domain névvel. Ezen nevek a megfelelő dokumentumok benyújtása után bejegyzésre kerülnek.

Compagnon Bt.

Compagnon Bt.

Compagnon online - .hu és .eu domain regisztráció, .hu akkreditált regisztrátor. Cégünk a magyar információ-technológia piac szereplőitől megszokotthoz képest jelentősen eltérő cégfilozófiát képvisel, így fontos számunkra, hogy leendő ügyfeleink ezt ismerjék meg először...

Darkware Bt.

Darkware Bt.

Darkware Számítástechnikai és Szolgáltató Bt Domain név regisztráció: - Online megrendelés - Hagyományos megrendelés. Rendelhető domainek a .hu, .eu, .com, .net, .org, .biz, .info, alá. A Darkware Bt magas színvonalú, megbízható és folyamatos hosting szolgáltatást is nyújt ügyfeleinek. A szolgáltatásokat biztosító szerverek az Interware Data Centerében vannak elhelyezve. Ez az elhelyezés a következőket biztosítja: - Szünetmentes tápellátás - Légkondícionálás - 24 órás operátori felügyelet - Szerver működésének monitorozása - 100 Mbit/sec sávszélesség

Deninet Kft.

Deninet Kft.

Akkreditált .hu és .eu regisztrátor. .hu, .eu és .com .net .org .info .biz (nemzetközi) domain név regisztráció. Ajánlatuk viszonteladóknak: domain név regisztrációra, tárhely szolgáltatásra, szerver hosting szolgáltatásra, webdesign és szoftver fejlesztésre.

Domain 3 órán belül!

Domain 3 órán belül!

Domain név regisztráció önállóan vagy webtárhely szolgáltatással kiegészítve akár 3 órán belül. Az alábbi domain név tartományokban biztosítunk regisztrációt: .com .net .org .eu .info .biz .tel .me .mobi .name A domain-regisztrációs díj továbbá tartalmazza: * a domain fenntartását a kifizetett időszakra * DNS1 + DNS2 fenntartást * ingyenes átirányítást * ingyenes DNS módosítást

Domain Regisztráció Kft.

Domain Regisztráció Kft.

Domain regisztráció akár ingyen. Tárhely 500 Ft/ hó-tól, PHP, MYSQL, korlátlan számú domain, és e-mail cím, statisztika, webmail. Akciók, nyereményjátékok. Vásárlás előtt a domain a weboldalról közvetlen ellenőrizhető, több végződéssel.

Domainsector

Domainsector

Cégünk teljeskörű domain szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. * regisztráció * átregisztráció * fenntartás * és nameszerver szolgáltatás. Cégünk csak domain ügyintézéssel foglalkozik, így a legmagasabb szakmai színvonalon tudjuk nyújtani szolgáltatásunkat.

Hirdetés
DotRoll Kft.

DotRoll Kft.

.hu, .eu és .com domain regisztráció hivatalos .hu regisztrátortól, csomagok nélkül. Domain név rendelés online kitölthető űrlappal, 24/7 online és telefonos ügyfélszolgálat. DotRoll domain and hosting.

Dox internet

Dox internet

A Dox Internet 2004 óta immáron lassan 10 éve a magyar webhoszting piac egyik dinamikusan fejlődő szolgáltatójaként komplex internetes tárhely és domain szolgáltatásokkal áll magán és üzleti ügyfelek rendelkezésére. Folyamatosan figyeljük a piaci igényeket és hozzáigazítjuk a szolgáltatásainkat. Egyéni ügyfelektől a nagyvállalatokig költséghatékony előre kiszámítható megoldásokat nyújtunk. Legyen szó domain regisztrációról vagy webtárhely szolgáltatásról, gyakorlatilag bármilyen igényű és méretű partnert maximálisan ki tudunk szolgálni. Partnereink között az elmúlt évek során magánszemélyek és számos kis és nagyvállalkozás, illetve alapítványok választották a szolgáltatásainkat. Fontosnak tartjuk, hogy minden kedves meglévő és leendő ügyfeleink kiemelt odafigyelésben részesüljenek.

Drávanet Zrt.

Drávanet Zrt.

Szeretne bejegyeztetni egy domain nevet? Keressen meg minket! Domain bejegyzés, regisztrálás, parkoltatás, átregisztrálás a Drávanetnél! Ma már minden vállalkozás online is elérhető, Ön se maradjon le! Domain bejegyzés .eu, .hu, .com, .org, stb. alá. Oldalunkon megtekintheti díjainkat, valamint az egyéb tudnivalókat.

DZM Informatikai Bt.

DZM Informatikai Bt.

Cégünk az ISZT-vel kötött szerződés alapján közvetlen hozzáférést kapott a .hu domainek regisztrációs felületéhez, árainkat megtekintheti a szolgáltatás menüpontban. DZM Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.

eForce - akkreditált regisztrátor

eForce - akkreditált regisztrátor

Az eForce Informatikai és Kereskedelmi Kft. egy innovatív webtárhely szolgáltató, amely Magyarországon elsőként magas rendelkezésre állású, felhő alapú infrastruktúrával szolgálja ki ügyfeleit. A szolgáltató legfőbb célja, hogy könnyen kezelhető, mégis professzionális színvonalú domain és tárhely szolgáltatásokat nyújtson főként hazai magánszemélyek, civil szervezetek, illetve kis- és középvállalkozások számára. Dinamikusan fejlődő fiatalos csapatunk, több éves tapasztalattal, valamint stabil pénzügyi és technikai háttérrel rendelkezik.

EV2 Internet Kft.

EV2 Internet Kft.

Az évtizedes tapasztalatokkal rendelkező EV2 Internet Kft. több internetes vállalkozás együttműködésével jött létre. Web hosting, weblap elhelyezés, email hosting, teljeskörű email, ensim, virtuális szerver, Perl, PHP, JSP, MySQL, web tervezés, web sablonok. A weboldalról közvetlen domain név foglaltság ellenőrzés és domain-hez tartozó adatok lekérdezése is lehetséges.

Gyors domain foglalás

Gyors domain foglalás

Minőségi weblap tárhely, teljeskörű domain regisztrációs ügyintézés, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, amihez igazán ért. Tárhelyeink támogatják a legnépszerűbb PHP alapú portál rendszereket, fórumokat, blogokat. Minden tárhely csomagunkhoz webmail (Horde) szolgáltatást nyújtunk, így weben keresztül is nyomon követheti e-maileit bárhol is legyen az országban. Weboldalát FTP, vagy webes felületen keresztül könnyedén feltöltheti.

Hosting55 - domain név regisztráció

Hosting55 - domain név regisztráció

Teljeskörű domain regisztráció magyar és nemzetközi domain nevekre. A .hu domainek regisztrációjának átfutási ideje 14-17 nap. Nemzetközi domainek pl. .com, .org, .net a regisztrálás 2 óra alatt megtörténik. Ezenkívül válogathat még több, mint 200 egzotikus domain név közül! Egyszerű domain név megrendelés és nagyszerű árak! Részletes árlistáért és további információkért keresse fel weboldalunkat.

Tuti menü