Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Domain ellenőrzés, lekérdezés képes leírás - Domain.tlap.hu
részletek »

Domain ellenőrzés, lekérdezés - Domain.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domain.tlap.hu » Domain ellenőrzés, lekérdezés
Keresés
Találatok száma - 11 db
.com.net.org Domain Name Search

.com.net.org Domain Name Search

.com, .net, és .org domainek egyidejű lekérdezése, folyamatosan, a karakterek beütését követően. Ha szabad az adott domain, akkor megjeleníti a nagyobb szolgáltatók (külföldi) domain regisztrácós díját.

.com.net.org.info.biz.us DomainsBot

.com.net.org.info.biz.us DomainsBot

The first place to go to find a great domain name: Available domain suggestions, name spinner, expired and expiring domain name search. .com., net., org., info, .biz és .us domainek egyidejű lekérdezése.

.hu

.hu

Domain vásárlás előtt szükségessé válik a kiválasztott, kiszemelt domain esetleges foglaltságának ellenőrzése. A weboldalról lekérdezett domain adatok a hiteles adatbázis alapján 24 óránként frissülnek. .hu domain ellenőrzése a domain.hu-n.

.hu kéthetes várólista

.hu kéthetes várólista

Kéthetes várólista - Idő szerint sorba rendezett lista. A prioritással nem rendelkező .hu domain igénylésekor a domain egy 14 napos várólistára kerül.. Amennyiben a meghirdetéstől számított 14. nap végéig a meghirdetett domain név delegálása ellen kifogást terjesztenek elő, a delegálást a jogvita rendezéséig nem teljesítik ellenkező esetben 1 14 nap letelte után megtörténik a domain delegálása.

.hu törlés előtti domainlista

.hu törlés előtti domainlista

Törlés előtti parkolásban lévő domainek listája - Idő szerint sorba rendezve. A .hu domainek a törlés előtti parkolásba kerülést követő 61. napon szabadulnak fel, akkor regisztrálhatók ismét szabadon. A "törlés előtt álló" domain-ek visszaállítását csak a jelenlegi tulajdonos kérheti. A domain "Felszabadulás" utáni domain regisztrációját bárki kérheti.

.name

.name

.name privacy enhanced whois service. To search the Whois database, please select the type of query result you want and input the domain you wish to look up. For detailed Whois searches, which are subject to higher privacy protection than Summary and Standard, please initiate the query using the form below.

Deleted Domain Names

Deleted Domain Names

Törlés előtt, vagy a már legalább x napja (a weboldal felületén beállítható) törölt külföldi domainek nevek lekérdezése. Az oldalról az alábbi végződésekkel végződő domainek lekérése lehetséges: .com .net .org .info .biz .us.

Domain ellenőrzés (akár többet egyszerre)

Domain ellenőrzés (akár többet egyszerre)

Lehetőséged van ellenőrizni, hogy az általad kiszemelt domain név elérhető-e. Ellenőrízhetsz hazai (.hu) vagy bármilyen nemzetközi (.com) domain nevet is. A domain ellenőrző eszközzel egyszerre akár öt domain név ellenőrzését is elvégezheted. Domain ellenőrzés gyorsan, könnyedén! - Írd be a választott domain neveket - Ügyelj, hogy ne legyen felesleges szóköz vagy enter - Kattints a domain ellenőrzés gombra

Domain ellenőrző

Domain ellenőrző

Oldalunkkal kiderítheted egy domainnévről, hogy az regisztrált vagy sem. Ha a böngésződbe írod a domainnevet és nem jelenik meg egy lap az még nem jelenti, hogy a domain szabad. Elképzelhető az is, hogy a domain nincs beállítva, vagy egyszerűen még nem vették használatba. Ezért ha biztos akarsz lenni a dolgodban a domaint ellenőrizd itt. Írd a keresőmezőbe a kívánt domainnevet majd kattints a gombra. Kiírjuk a domain szabad, vagy már foglalt. Ha egy domain szabad azt regisztrálhatod. Sok sikert!

Hirdetés
Egyszerre több domain nevet is ellenőrizhetsz

Egyszerre több domain nevet is ellenőrizhetsz

A Domain név alapján fognak megtalálni a keresőkben és ezt jegyzik meg az emberek. Nem mindegy mit választasz! A Domain név az online vállalkozásod neve és létfontosságú, hogy jó nevet válassz. Egy jó Domain havi 500 új látogatót hozhat neked. Egyszerűen csak azzal, hogy tartalmazza azt a legfontosabb kulcsszót, amire az emberek keresnek a Google keresőben. Gondold el, ha éttermet keresek nem a Te éttermed nevét írom be, hanem pl azt, hogy Indiai étterem, ha épp olyan ételre vágyok. Nem a boltod nevét írom a keresőbe, mert még nem is ismerem, hanem a terméket amit meg akarok venni Pl: ezoterikus könyvek.

Whois lookup and Domain name search

Whois lookup and Domain name search

A domain ellenőrzés ill. a már létező domain bejegyzett tulajdonosának lekérdezése. Whois database lookups for hundreds of TLDs with site details like IP location, reverse DNS, screenshots, whois history, name server, IP History, blacklist status, SEO score, Alexa rank and more!

Tuti menü