Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Domain adás-vétel képes leírás - Domain.tlap.hu
részletek »

Domain adás-vétel - Domain.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domain.tlap.hu » Domain adás-vétel
Keresés
Találatok száma - 6 db
Domainiroda

Domainiroda

A domainiroda.hu weboldal lehetőséget biztosít domain tulajdonosok számára, hogy eladásra, hasznosításra közzétegyék a tulajdonukat képező domain neveiket. Az oldalon regisztrációt követően, egy online űrlap kitöltésén kersztül lehetséges a domain nevek felvitele a rendszerbe, kiajánlásuk eladásra vagy licitálás útján történő értékesítésre. A vásárlási szándékkal érkező látogatók indirekt módon tudnak kapcsolatot teremteni a domain eladójával az eladó által megadott elérhetőségek valamelyikén. Ezt a kapcsolatot a vásárlók és az eladók között a domainiroda.hu rendszere hidalja át azzal, hogy ha a regisztrált vevő azonnali áron vagy a határidőn belül leadott legmagasabb licit összeggel a domaint megvette, megküldi egymásnak az eladó és a vevő elérhetőségeit: úgy mint nevét, e-mail címét és mobiltelefonszámát.

Domainparkoló

Domainparkoló

Eladó, átirányítható és bérelhető domain nevek több kategóriában: autó, szám, betűsző, gyerek, szórakozás, utazás, technika, borok, divat, gasztronómia, sport, internet és egyéb. Ingyenes hiredetés is feladható bármelyik domainre. Domain híreket is olvashat a weboldalon. Eldott domainjeink listája referenciaként.

DomainPiac - Eladó domain nevek

DomainPiac - Eladó domain nevek

Magyarország legújabb domain nevek kereskedésével foglalkozó honlapja. Többé nem kell keresgetnie az interneten, itt megtalálja, amit Ön keres. Amennyiben eladni szeretne, elég csak regisztrálnia és egy-két kattintás után, már láthatja is hirdetését oldalunkon, mindezt természetesen INGYEN. Az új kategóriarendszer nagyban megkönnyíti a keresést és a vásárlást egyaránt, hogy Önnek még egyszerűbb legyen kiválasztani a legmegfelelőbb domain nevet.

Eladó domain nevek

Eladó domain nevek

Az Eladó Domain oldalain meghirdetett domain nevek és a hozzájuk tartozó szolgáltatásuk előzetes ellenőrzés után kerülnek megjelenítésre. Minden meghirdetett domain tulajdonosának személyazonossága ellenőrzésre kerül, így biztosított az oldalon megjelenő ajánlatok valóságtartalma. A meghirdetett domain nevekkel kapcsolatosan küldött üzeneteket közvetlenül a hirdetőhöz továbbítjuk, az ajánlatokra a domain nevek tulajdonosai reagálnak.

Eladó domain-ek

Eladó domain-ek

Egy új domain név regisztrálása csak 4000 forintba kerül, de ahhoz, hogy látogatottsága is legyen sokat kell vele dolgozni és sokat kell rá költeni. Például el kell helyezni több száz linket más weboldalakon, amik a domain nevünkre mutatnak. El kell érni, hogy a Google értékesnek találja domain nevünket, ehhez pedig értékes linkek kellenek és az sem árt, ha a domain nevünk már legalább 2-3 éve létezik. Ha egy domain felfuttatásához szükséges munkaórákat összeszámoljuk, akkor egy nem túl magas órabérrel számítva is milliósra rúghat a költségünk. Ezért választják sokan azt a megoldást, hogy megvásárolnak egy már bejáratott domain nevet, ami már elég idős, és esetleg látogatottsággal illetve PageRank értékkel is rendelkezik.

Sedo

Sedo

The first internet search engine for domain offers, which are for sale. We have over 1.500.000 domains in our database. If you have domains/URLs to offer, place your free ad here! Park, buy and sell domain names on Sedo.

Tuti menü