Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Domain.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Domain.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domain.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
DVD

DVD

DVD-vel kapcsolatos linkek egy helyen. DVD vásárlás, kölcsönzők, borítók, gyártók...a nyersanyagoktól a lejátszókig minden, ami a DVD-vel kapcsolatos. Filmek, adatbázisok, kölcsönzők Budapesten és vidéken. Kategorizált linkgyűjtemény képekkel, térképpel.

Internet

Internet

Az internet egy nemzetközileg elterjedt, angol eredetű szóból ered (internetwork), magyarul: 'hálózatok hálózata'. Az internet a számítógépek összekötéséből jött létre, hogy az egymástól teljesen különböző hálózatok egymással átlátszó módon tudjanak elektronikus leveleket cserélni, állományokat továbbítani. Az oldal az internet történetét, a fogalmait, a technológiáit, a böngészőket, a honlapszerkesztés alapjait, a keresőket, az üzenetküldő és az E-mail rendszereket mutatja be. Ezenfelül híreket és cikkeket is olvashatunk rajta a témáról.

PC Szerviz

PC Szerviz

Ha elromlott, állandóan lefagy, vagy egyéb karbantartásra szorul a számítógépe, akkor ide érdemes benézni: pc-szerviz.tlap.hu, PC Szerviz katalógus. PC szervizek Budapesten, és vidéken, szervizek és számítógép szerelő/karbantartó szolgáltatások. Online segítségnyújtás és helyszíni számítógép szerviz tevékenységet folytató cégek, vállalkozások. Adatmentés, laboratóriumi körülmények között is. Pc szerviz ill. számítógép szerelő/karbantartó tanfolyamok.

PC vásárlás

PC vásárlás

PC vásárlás katalógus, hogy megkönnyítse a választást, ha számítógépet vásárolna. PC és számítástechnikai cikkek vásárlása online és a szaküzletekben. Új és használt PC vásárlás, számítógép vásárlás országszerte - pc-vasarlas.tlap.hu.

Weblap készítés, honlap szerkesztés

Weblap készítés, honlap szerkesztés

Weblap készítés, honlap szerkesztés napjaink legnépszerűbb témája az interneten. A weblap készítés, honlap szerkesztés ismertek nagyon hasznosak. Elkészíthetjük saját esetleg vállalkozásunk bemutatkozó honlapját, de megfelelő weblap készítési, honlap szerkesztési ismeretek birtokában könnyen tudunk munkát is vállalni. A weblap szerkesztés nagyon összetett folyamat. Egy jó honlap többféle technológián alapul. A HTML oldalak eltűnőben, helyüket dinamikus portálok, tartalomkezelők kezdik átvenni. Linkgyűjteményünk ebben a munkában kíván segíteni.

Tuti menü